Загибель сім'ї з дитиною на Прикарпатті: з'явилися дані про винуватця трагедії

У смертельній аварії з трьома загиблими в Перегінському на Прикарпатті звинувачують водія Mercedes-Benz Vito 26-річного Петра Трембицького. Він житель сусіднього села Закерничне. Як відомо, він сів за кермо під дією алкоголю.

Про це пише gazeta.ua з посиланням голову селища Ольгу Абрам.

За словами свідків, в день трагедії Петро випивав на річці, а потім на хрестинах і "літав" селищем. Автомобіль ВАЗ протаранив на швидкості під 200 км/год і, від удару його авто перекинулося. Однак сам він не постраждав.

"Він летів на шаленій швидкості в лоб під 200 кілометрів. Іншому водієві просто нікуди було подітися. Був такий п'яний, що нічого не розумів. Дивився скляними очима. Тільки в лікарні трохи отямився. Нічого не пам'ятав. Розпитував, де він і що накоїв", - розповіла Ольга Василівна.

Відомо, що Петро молодший син з 3 дітей Ліди і Петра Трембицьких. Працює разом з батьком на лісозаготівельній фірмі під Києвом. Своєї сім'ї не має.

"Він з дуже порядної сім'ї. Брат з сестрою господарюють. А він лише гуляє. Папа його говорив, що постійно жив в тривозі. Весь час чекав дзвінка серед ночі, що або він убився, чи збив кого. І ключі відбирав від машини, і лаявся, а вплинути ніяк не міг", - додала Ольга Абрам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення