Загибель українця в Туреччині: стали відомі нові деталі нападу

 Апостроф

Громадянин Росії Андрій Похвальний, який жорстоко побив в Туреччині 57-річного українця Андрія Сову, таємно проник на територію готельного комплексу, де стався конфлікт.

Відзначається, що пляжі двох комплексів були розташовані поруч, і росіянин перейшов на територію сусіднього закладу крадькома. Порушення правил бачили, але вирішили не піднімати галас.

На терасі зібралися дивитися футбол відразу сотні людей, і тому охорона не відразу зафіксувала конфлікт, який почався зі словесної перепалки, після чого росіянин штовхнув українця, той спіткнувся об загорожу, впав потилицею на тверду поверхню і втратив свідомість. Опонента затримали і передали в руки жандармів.

Через тиждень коми Сова помер в лікарні, його тіло доставили з Аланії в Анталію, після чого, вже у вівторок вранці, його доставлять спеціальним бортом в Запоріжжя.

30-річний росіянин заплатив більше $1000 застави і, незважаючи на заборону виїзду з Туреччини, ще кілька днів був на свободі. Зараз він чекає суду в турецькій в'язниці. За деякими даними, йому загрожує 8-12 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення