Загибель військових під час пожежі на Донеччині: з'явилися деталі трагедії

Двоє військових зі складу Об’єднаних сил загинули, підірвавшись на мінному полі під час масштабної пожежі на Донеччині. Експерти підозрюють, що причиною трагедії могла стати відсутність своєчасних команд під час евакуації. Про це повідомляє УНН з посиланням на власні джерела.

Зазначається, що троє військових несли чергування неподалік населеного пункту Бетманове Ясинуватського району Донецької області. Вранці 5 вересня вони помітили вогонь неподалік своїх позицій. Вогонь поширювався швидко через вітряну погоду і близько полудня бійці опинилися практично оточеними вогнем. Військові залишалися на посту, коли ж вогонь підступив близько, то вони вирішили обійти його через лісосмугу, яка розташована у "сірій зоні".

Одного з трьох військових знайшла пошукова група, а ось ще двоє - старший сержант та старший солдат - вирушили в інший бік і потрапили на мінне поле, де і загинули.

"Наразі обставини загибелі військових вивчаються, однак можна говорити, що відсутність координації під час евакуації з охопленого полум’ям району та несвоєчасні команди могли призвести до цієї трагедії, адже військові не змогли вчасно залишити пост для безпечного відходу. Все це перевірятиметься", - сказав поінформований співрозмовник агентства.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення