Загиблий в АТО оперний співак виявився братом міністра інфраструктури

Оперний тенор Василь Сліпак виявився родичем міністра інфраструктури Володимира Омеляна. Про це Омелян повідомив в некролозі на своїй сторінці в Facebook.

Він назвав Слипака братом, не уточнюючи ступінь споріднення, а також поділився спільними фото і фото загиблого в дитинстві.

"Він був Енергією, сповнений оптимізмом. Щоб не було, як важко б не було - він посміхався, жартував, дивився в небо. Йшов вперед. Два метри зросту, прямий хребет і правда з уст. Він жив тим, що робив. Не просто співав, а був героєм сцени. Так і воював. Не розповідаючи про саму війну. Любив друзів і подруг, твердо відрізував ворогам, жив Україною. Це була його галицько-сліпаківсько-омелянівська затятість - вірити в те, що саме йому під силу все.

Омелян згадує, як у дитинстві прищемив Василю Слипаку палець дверима: "Ніготь зійшов, а новий виріс погано. "Знак, що брат завжди думає про тебе" - сміявся він і при зустрічі завжди тикав тим пальцем, — написав Омелян.

Він згадав, що брата змінив Майдан, а в АТО він пішов, не сказавши про це рідним. Також він написав, що випадкова ворожка відмовляла його йти в АТО, кажучи, що він там загине.

"Вічна Пам'ять, Брате!", - написав міністр.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення