Загинула миттєво: на Одещині 13-річна дівчинка кинулася під потяг

В Одесі 13-річна дівчина потрапила під колеса потяга за станцією «Депо» в Суворовському районі міста. Від отриманих травм вона загинула миттєво. Про це повідомляє Нацполіція.

Подія сталася вчора, 24 лютого, близько опівночі. Зі слів машиніста, він побачив, як дитина перетинала колії, розмовляючи по телефону, і став подавати попереджувальні сигнали. Почувши їх, дівчина лягла прямо на рейки. Машиніст одразу ж застосував екстрене гальмування, але зупинити транспорт вчасно не зміг.

Зі слів родичів, в їхній родині конфліктів не було і намірів покінчити життя самогубством дитина не висловлювала, натомість її подруга розповіла, що за кілька годин до смерті та написала у спільну групу в одному з месенджерів, що хоче кинутися під потяг.

Відомості про подію поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п.2 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України з позначкою «самогубство». Всі обставини трагедії встановлюються.

Нагадаємо, у Києві, 25 лютого, 12-річна дівчинка випала з вікна багатоповерхівки.

За ініціативи Нацполіції відомі українці започаткували флешмоб #ТЕБЕ_ЛЮБЛЯТЬ. Цього разу долучился до підтримки підлітків продюсер, музикант і репер Потап:

“Якщо тебе хейтять, значить ти чимось відрізняєшся. Люби себе, не давай чужим думкам залізти у свою голову. Знай - ти оригінальний”.

Раніше у флешбомі взяла участь радіоведуча Юлія Карпова. Вона розповіла, як її ображали однолітки через те, що вона "жирна, у неї дебільний сміх", але це не завадило стати їй успішною та відомою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення