Загинув чоловік: у столиці спалахнула квартира, заповнена непотребом

У столиці на вулиці Дегтярівська, 16-Б, що у Шевченківському районі столиці сталася масштабна пожежа. Про це повідомляє ДСНС.

По прибуттю рятувальники встановили, що в 12-поверховому житловому будинку, в одній із кімнат квартири на 12 поверсі виникла пожежа на площі 30 кв. м, з розповсюдженням вогню на балкон. Вогнеборці відразу ж приступили до евакуації людей та гасіння пожежі. В ході ліквідації, по сходовій клітині було евакуйовано 20 мешканців будинку, з яких 8 дітей.

О 01:38 пожежу було локалізовано, а о 02:01 ліквідовано.

На жаль, в ході гасіння пожежі, рятувальниками було виявлено тіло чоловічої статі.

Внаслідок пожежі знищено меблі, домашні речі, закопчено стіни та стелю квартири.

Також, під час ліквідації пожежі, рятувальники в черговий раз зіштовхнулися з проблематикою запаркованості прибудинкової території, що унеможливило проїзд та подальше встановлення пожежної автодрабини для гасіння пожежі із зовнішньої сторони будинку та можливої евакуації мешканців. Разом з тим, окремою перешкодою для швидкої ліквідації пожежі стало значне горюче навантаження в квартирі, що створило велику температуру та заважало пожежним швидко дістатися до осередку пожежі, адже їм доводилось ледь не навколішки пробиратися через гори сміття та непотребу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення