Загриз до смерті: в Києві пес налетів на перехожих з бульдогом

 Обозреватель

У Києві пес породи стаффордширський тер'єр загриз до смерті англійського бульдога і напав на його господарів. Від укусів агресивного собаки постраждало двоє осіб.

Про подію розповіла господиня бульдога Ольга. За словами жінки, напад стався поблизу входу до парку, куди вона з батьком пішла вигулювати домашнього улюбленця.

"Нападник був без намордника і повідка, а його власниця була в нетверезому стані і нічого не могла зробити. Стафф просто не слухався жінку, він вчепився мертвою хваткою в "англійця" і не відпускав його. Тоді Вадим (батько Ольги. - Ред.) спробував розтягнути собак, однак він отримав відсіч від агресора", - написали у виданні.

Ольга намагалася допомогти батькові впоратися зі стаффом, але також отримала травми. Постраждалі стверджують, що власниця агресивного пса навіть не намагалася щось вдіяти і просто мовчки спостерігала за тим, як її вихованець терзає іншого собаку і огризається на людей.

Відігнати нападника не вдалося навіть патрульним поліцейським: вони намагалися знешкодити його газовим балончиком, але тварина не підпускала до себе нікого, поки не втомилася і сама не відійшла від уже мертвого бульдога

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення