Загроза Авдіївці: Турчинов дав термінове доручення бійцям

Українським воїнам, які знаходяться на передовій фронту, віддано розпорядження розробити плани на випадок наступу противника в районі Авдіївської промзони

Таке розпорядження зробив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

Як наголошується, у зоні активних бойових дій в районі Авдіївки секретар РНБО поспілкувався з офіцерами і солдатами, а також перевірив забезпеченість позицій бійців антитерористичної операції.

«Через агресивні дії російських гібридних військ, які свідомо йдуть на загострення ситуації, ми повинні бути готовими відповісти на будь-які провокації вздовж всієї лінії зіткнення», – вважає секретар РНБО.

Під час візиту Донеччину Турчинов особливу увагу звернув на питання захисту та забезпечення особового складу Збройних сил України, розповіли у відомстві. Зокрема, це питання його цікавило з точки зору виконання бойових завдань під час несприятливих погодних умов, особливо при низькій температурі.

Нагадаємо, район Авдіївки став по суті «гарячою» точкою на Донбасі з 29 січня, коли бойовики і російські найманці активізували обстріл українських позицій.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення