Загрожує 10 років: на Закарпатті чоловік підпалив будинок пасинка

На Закарпатті 58-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю дружиною та підпалив їй кухонні меблі, після чого направився до помешкання свого пасинка й здійснив там підпал підсобного приміщення. Про це інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

"Рахівський відділ Тячівської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Ділове за умисне знищення чужого майна шляхом підпалу (ч. 2 ст. 194 КК України)", - інформує пресслужба.

За даними прокуратури, йдеться про подію, що трапилася на початку липня цього року.

"За даними слідства, 58-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, посварився зі своєю дружиною. На ґрунті неприязних відносин він підпалив кухонні меблі, що належали жінці. На цьому зловмисник не зупинився: направився до помешкання свого пасинка й здійснив там підпал підсобного приміщення", - повідомляє пресслужба.

Зазначається, що Загальна сума матеріальних збитків за вчинене закарпатцем склала понад 40 тисяч гривень.

"Слідчий суддя обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Наразі справа перебуває на розгляді в Рахівському районному суді. Санкція інкримінованої чоловіку статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років", - підсумували в прокуратурі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення