Загрожує 10 років: у столиці під час бійки між компаніями травмували хлопця (фото)

Поліція затримала підозрюваних у побитті мешканця Лісового масиву столиці. Про це повідомляють столичні правоохоронці.

На ґрунті неприязних відносин між двома компаніями чоловіків виникла суперечка, яка згодом переросла в бійку. У результаті якої один з чоловіків звернувся про допомогу до медичних працівників та написав заяву до поліції.

Як розповів начальник відділу поліції № 1 Деснянського управління поліції Володимир Борматов, на місці події правоохоронці провели огляд, опитали свідків та учасників події:

«Наступного дня ми отримали повідомлення лікаря про погіршення стану здоров’я 24-річного потерпілого та медичну довідку про отримання ним черепно-мозкової травми, закритої травми грудей та перелом ребра. Провівши комплекс оперативно – розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили двох осіб причетних до побиття молодика. Ними виявилися місцеві мешканці 1999 та 1996 року народження, раніше не судимі. За погодженням з Київською місцевою прокуратурою №3 слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з частини 1 на частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Зловмисникам повідомлено про підозру у нанесенні умисного тяжкого тілесного ушкодження, а суд обрав їм запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне фігурантам загрожує від семи до десяти років позбавлення волі», - додав Володимир Борматов.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення