Загрожує 12 років: у Києві молодик відібрав машину у таксиста (фото)

У столиці чоловік, погрожуючи фізичною розправою, відібрав легковик у таксиста. За скоєне грабіжнику загрожує до дванадцяти років ув’язнення. Про це повідомляє поліція міста.

До поліції Києва звернувся таксист із повідомленням про те, що у Голосіївському районі клієнт викрав транспортний засіб. Негайно оперативний черговий орієнтував наряди поліції на розшук легковика.

Зазначається, що поліцейські виявили викрадений Фольксваген Джетта по вулиці Залізничне шосе, але в салоні нікого не було. Встановлено, що 32-річний киянин орендував автомобіль для роботи в таксі. Зі слів потерпілого, зловмисник погрожував йому гострим предметом, схожим на ніж, аби він залишив транспортний засіб. Одразу після викрадення, таксист негайно зателефонував до орендодавців, які заблокували автомобіль.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам 24-річного раніше не судимого уродженця Київщини, який проживав у хостелі, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Зараз слідчі встановлюють причетність молодика до вчинення крадіжки коштів і майна в одному із закладів громадського харчування, де він працював офіціантом», - додав майор поліції.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правоохоронці підготували клопотання до районного суду про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловіку загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення