Загрожує 15 років: 23-річний молодик у столиці розстріляв знайомого

Слідчі поліції Києва скерували до суду обвинувальний акт щодо іноземця, який намагався вбити чоловіка. Про це повідомляє місцева поліція.

Подія трапилась наприкінці листопада минулого року. До столичної поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію у лікарню 34-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями, які він отримав на вулиці Олеся Гончара.

Як розповів слідчий Шевченківського управління поліції Віталій Журба, на місці скоєння злочину працювала слідчо-оперативна група, співробітники якої провели першочергові слідчі дії, опитали свідків та очевидців, а також вилучили записи з камер відеоспостереження:

«Ми з’ясували, що у під’їзді будинку на вулиці Олеся Гончара між двома знайомими виник конфлікт, під час якого один із них кілька разів вистрелив в іншого та після скоєного втік. Особу ймовірного підозрюваного 23-річного іноземця та маршрут його пересування встановили. Невдовзі виявили зловмисника неподалік від станції метрополітену «Нивки» та затримали його».

За процесуального керівництва місцевої прокуратури № 10 слідчі Шевченківського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Шевченківський районний суд столиці обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«На даний час досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною другою статті 15 та частиною першою статті 115 (Закінчений замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України, завершено. Матеріали кримінального провадження із обвинувальним актом скеровано до суду. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі», - додав Віталій Журба.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення