Загрожує 15 років: у столиці затримали дівчину, яка вдарила знайомого ножем у серце (фото)

Столичні правоохоронці затримали дівчину, яка намагалась вбити свого знайомого. Про це повідомляє пресслужба установи.

Слідчі розпочали кримінальне провадження та оголосили затриманій про підозру у скоєнні злочину. Їй загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Зазначається, що до поліції надійшло повідомлення від лікарів про поранення хлопця у квартирі будинку на вулиці Пушкінській у Шевченківському районі столиці. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група районного управління поліції, оперативні співробітники та патрульні поліцейські.

Як розповів начальник слідчого відділу Шевченківського управління поліції Олександр Богатирчук, по прибуттю правоохоронці у помешканні провели огляд:

«Ми провели невідкладні слідчі дії та встановили, що напередодні дівчина прийшла до квартири свого знайомого. Між ними виник конфлікт, у ході якого правопорушниця схопила ніж та вдарила ним у серце потерпілому. Ми затримали її на місці скоєння злочину, а хлопця госпіталізували до лікарняного закладу з попереднім діагнозом - проникаюче ножове поранення грудної клітини. Наразі його життю нічого не загрожує. Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Затримана – киянка, 1999 року народження, яка раніше не притягувалась до кримінальної відповідальності. Крім того, слідчі з помешкання потерпілого вилучили речові докази.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення