Загрожує 2 роки: у столиці судитимуть чоловіка за насильство над 87-річною матір’ю

Чоловік під дією спиртних напоїв систематично розпочинав конфлікти з пенсіонеркою, яка не могла опиратися сваркам і терпіла поведінку сина. За протиправні дії зловмиснику загрожує до двох років позбавлення волі. Про це повідомляє поліція Києва.

З 2019 року до поліції Києва почала звертатися 87-річна мешканка Голосіївського району із повідомленнями про те, що син вчиняє відносно неї домашнє насильство.

Неодноразовими виїздами поліцейських на сімейні конфлікти встановлено: жінка проживає одна, однак до неї постійно навідується син, який замість допомоги літній матері, вживає спиртне та розпочинає сварку.

За словами слідчої Голосіївського управління поліції Анастасії Біденко, за свої протиправні дії чоловік неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності:

«Протягом року відносно нього співробітники територіального управління поліції вжили терміновий заборонний припис, суд виніс чотири постанови та притягував кривдника до адміністративного арешту. Однак це не зупиняло правопорушника і він продовжував вчиняти насильство над матір’ю. Відтак ми внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрили кримінальне провадження».

Правопорушник 1957 року народження раніше неодноразово відбував покарання у місцях позбавлення волі за майнові злочини.

Слідчі Голосіївського управління поліції повідомили кривднику про підозру за вчинення злочину, передбаченого ст. 126-1 (Домашнє насильство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до двох років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення