Загрожує 5 років: на Запоріжжі чоловік вивіз знайомого у багажнику на сміттєзвалище

До 5 років ув’язнення загрожує чоловіку на Запоріжжі за незаконне позбавлення волі та викрадення односельця. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на пресслужбу Запорізької обласної прокуратури.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 37-річний зловмисник "напідпитку вирішив з’ясувати стосунки із знайомим, для чого виламав вхідні двері в будинку останнього та, побачивши господаря оселі, почав наносити йому удари в область голови".

За даними прокуратури, цього зловмиснику "видалось недостатньо, тож він вивіз потерпілого у багажнику легковика до сміттєзвалища біля села Преображенка, де продовжив лупцювати знайомого, а після покинув його на холоді у спідній білизні, чим спричинив загрозу життю та здоров’ю потерпілого".

Відкрито кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення мешканця Оріхівського району (ч.2 ст.146, ч.1 ст.162 КК України).

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до 5 років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення