Загрожує 6 років: у Харкові школярка "замінувала" службу 102

Поліцейські повідомили про підозру дівчині, яка «замінувала» службу 102 у Харкові. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на Нацполіцію.

Зазначається, що зловмисницею виявилася 17-річна школярка, мешканка міста.

В ході досудового розслідування слідчі Холодногірського відділу поліції встановили, що 18 травня близько 19:10 дівчина перебувала на дитячому майданчику та вирішила зателефонувати оператору служби 102.

Дівчина повідомила, що приміщення, в якому розташований даний підрозділ поліції, заміновано.

Для перевірки отриманої інформації були залучені кінологи та вибухотехнічна служба ГУНП в Харківській області. Фахівці оглянули приміщення загальною площею 700 кв. метрів. Жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин вони не виявили. Роботу управління та інших структурних підрозділів ГУНП в Харківській області, які знаходяться у приміщені, на час перевірки було зупинено.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення