Загрожує 8 років: у Києві 19-річний хлопець, захищаючи родичку, поранив наркомана

Столичні оперативники затримали чоловіка за нанесення тяжких тілесних ушкоджень сусіду. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на Нацполіцію.

Зазначається, що до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про те, що з квартири на проспекті Маяковського до медичного закладу доставлено чоловіка 1983 року народження із відкритою черепно-мозковою травмою та забоєм головного мозку важкого ступеню.

27 – річний потерпілий вживав наркотичні речовини, за що неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Через шкідливу звичку молодика між сусідами періодично виникали конфлікти. Того дня затриманий дізнався, що постраждалий взяв у його родички гроші та вирішив їх повернути. Прийшовши до сусіда, після чергової сварки фігурант дістав пістолет та декілька разів вистрелив у підлогу, після чого рукояткою наніс удар по голові опоненту.

У ході проведення першочергових слідчих дій поліцейські у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримали раніше не судимого 19-річного киянина, який у скоєному зізнався. Криміналісти вилучили предмет, схожий на травматичний пістолет та дозвіл на зброю. Речові докази направили на проведення експертизи.

Зібрані відомості за цим фактом внесенні до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення