Загрожує до 10 років: на Київщині обурений чоловік підпалив автомобіль кривдника (фото)

Поліцейські Київщини оголосили про підозру чоловіку, який через борги підпалив автомобіль. Про це повідомляє місцева поліція.

У серпні цього року до поліції звернувся мешканець села Петропавлівська Борщагівка Києво-Святошинського району та повідомив, що невідома особа здійснила підпал його автомобіля “Volkswagen”. Поліцейські провели низку слідчо-розшукових дій та встановили особу, причетну до скоєння цього злочину.

Поліцейські відпрацювали декілька версій та можливі мотиви підпалу автівки. Зловмисником виявився 29-річний мешканець Васильківщини. Як з’ясувалось, таким чином він намагався помститися потерпілому через невиконання ним боргових зобов’язань.

Правоохоронці також встановили автомобіль, на якому пересувався зловмисник. За місцем його проживання поліцейські провели обшук та вилучили речові докази.

Так, зібравши достатню доказову базу, слідчі Чайківського відділення поліції за процесуальним керівництвом Києво-Святошинської місцевої прокуратури оголосили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, найближчим часом суд обере для нього запобіжний захід. За скоєне підпалювачу загрожує до десяти років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення