Загрожує до 15 років: на Харківщині молода жінка намагалася вбити родича

На Харківщині жінка вдарила сокирою по голові власного брата. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 8 листопада до поліції надійшло повідомлення про те, що на дорозі біля кафе у селищі Новопокровка лежить непритомний чоловік з пораненням голови. На місце події негайно прибула слідчо-оперативно група та бригада швидкої медичної допомоги.

В ході проведення першочергових розшукових заходів поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 30-річний мешканець селища Новопокровка. Як з’ясувалося, чоловік гостював у своєї двоюрідної сестри. Під час застілля між родичами виник конфлікт. Розгнівана жінка схопила біля печі сокиру і вдарила брата по голові. Чоловік вийшов на вулицю, пройшов декілька метрів і втратив свідомість.

Наразі 34-річна жінка затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання зловмисниці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Їй загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення