Загрожує до 3 років: на Львівщині чоловік забив кошеня

На Самбірщині дізнавачі розслідують факт жорстокого поводження з кошеням, що призвело до загибелі тварини. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазначається, що 16 квітня до поліції надійшло повідомлення від 44-річної мешканки одного з сіл Самбірського району про те, що її брат вбив домашнє кошеня.

На місці події працювали дізнавачі Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, 44-місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно завдав 5-місячному коту тілесні ушкодження, внаслідок чого тварина померла.

Дізнавачі Самбірського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської кружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення