Захищав країну з перших днів: у Львові помер ветеран АТО (фото)

У шпиталі міста Львова перестало битися серце мужнього воїна, захисника України, Манджосова Тимура Леонідовича, з позивним "Балу". Про це повідомляє пресслужба 24-го окремого штурмового батальйону ЗСУ "Айдар".

"Смерть завжди трагічна й несподівана. Чоловік, який захищав свою країну з перших днів, відбув не одні ротацію на Сході України, побував у багатьох боях та операціях, а смерть настигла його на мирній землі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік прийшов на фронт добровольцем у батальйон "Айдар" ще у далекому 2014 році захищати Луганщину. Тоді сім'я дуже підтримала бійця у його виборі. Зараз він старший сержант, головний сержант штурмової роти, побратими завжди поважали й прислухалися до нього.

"Смерть Балу — це величезна втрата для Батальйону. Він був прикладом мужності, хоробрості, самовідданості, як для молодого покоління Айдару, так і для старших товаришів. Висловлюємо щиросердечні співчуття родині, друзям, а особливо сину і маленькій донечці",- з сумом написали товариші.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення