Захоплення частини в Одесі: версія поліції шокує

 Znaj.ua

В одеській поліції спростували версію про те, що невідомі в балаклавах захопили військову частину в Одесі.

Про це сказав радник голови Нацполіціі в Одеській області Руслан Форостяк в ефірі одного з українських каналів.

"Хочу повністю спростувати інформацію, поширену прес-службою командування ПС ЗСУ. Чергова частина поліції отримала повідомлення про події у в/ч, слідча група виїхала на місце. Правоохоронці з'ясували, що будівельні роботи проходять на території, прилеглій до в/ч, за її межами. У забудовника є всі необхідні документи та дозволи від органів місцевого самоврядування", - сказав поліцейський.

За його словами, було встановлено, що не було ніякого захоплення і тітушек. Це були звичайні працівники - будівельники, які облаштовували свій паркан за допомогою техніки, були задіяні ескаватори, крани. "Факт вторгнення невідомих на територію військової частини не підтверджується".

Форостяк пояснив, що конфлікт пов'язаний з конфліктом, який ведеться через землю. Землі за межею військової частини цікаві військовим і іншим ділкам. Зараз там будують об'єкт інфраструктури, пов'язані з діяльністю гіпермаркету.

Нагадаємо, начальник прес-центру командування ПС ЗСУ Роман Юрчило заявив, невідомі в балаклавах зробили спробу несанкціанованого захоплення частини військової об'єкта.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення