Заява Лаврова викликала паніку в бойовиків, — Тимчук

 Facebook

Заява глави МЗС Росії Сергія Лаврова про те, що Росія не визнає так звані "ЛНР/ДНР", спричинила паніку серед бойовиків та місцевих, що підтримують псевдореспубліки.

Про це заявив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Поширюються тези про те, що "Путін злив Новоросію", що найближчим часом варто очікувати припинення будь-якої "допомоги з Росії", і що мінський діалог є для Москви лише приводом дипломатично відмовитись від окупованих територій", — розповів Тимчук.

Більше того, терористи поширюють інформацію, що нібито вже досягнуто домовленості між Києвом і Москвою про "амністію" для терористів, однак вона буде стосуватися лише тих, хто не брав безпосередньої участі в бойових діях, тоді як всі інші (а це левова частка бойовиків) — будуть вважатися "військовими злочинцями" і потраплять під жорстке кримінальне переслідування в Україні.

Нагадаємо, глава МЗС Росії Сергій Лавров пояснив, чому Росія не визнає так звані "ДНР" та "ЛНР". За його словами, таке рішення з боку Росії було б контрпродуктивним і дає змогу Заходу "відійти від ніжної опозиції тиску на Київ".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення