Займався оптовими поставками наркотиків: що відомо про Анара Мамедова, якого розстріляли у Дніпрі

Сьогодні вдень у Дніпрі вбили чоловіка. За даними видання "Вести", його звуть Анар Мамедов (Мамедханов), 1978 року народження, і він був одним із лідерів криворізького ОЗУ "Мамедівські".

Угруповання займається оптовими поставками наркотиків по всій області. Другим її лідером є брат убитого Раміз Мамедов. Крім того, банда налічує понад п'ятдесят "бойовиків".

Раніше невідомі спалили кафе Мамедових, а до цього – автомобіль одного з братів.

За даними видання "Страна", ОЗУ "Мамедівські" контролюють мережу нелегальних АЗС в Кривому Розі. За даними станом на минулий рік, в угруповання було сім нелегальних заправок.

Нагадаємо, що вбивство сталося в районі Соборної площі неподалік від ресторану "Артист". Водій позашляховика Land Cruiser збирався їхати разом зі своїм сином в бік проспекту Яворницького. Чоловік сів у свій автомобіль і в цей момент до позашляховика підбіг кілер, який почав розстрілювати машину. Водій вибіг з машини і побіг до трамвайних рейок. Вбивця зробив ще кілька пострілів і чоловік впав. Кілер підбіг до жертви і добив її, а потім втік. Відео розправи дивіться за посиланням.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення