Закарпатське село стало на захист контрабандистів

Жителі села Великий Бичків Закарпатської області чотири години блокували прикордонникам і поліції доступ до будинку ймовірних контрабандистів. Як повідомляють на сайті Держприкордонслужби, загін прикордонників помітив кількох людей на околиці дороги поблизу річки Тиса.

Ті, однак, сіли в машину і на великій швидкості виїхали.Незабаром автомобіль знайшли на території одного з приватних будинків у Великому Бичкові.До будинку підтягнулися близько 30 місцевих жителів. Вони звинуватили прикордонників у переслідуванні невинних і пригрозили фізичною розправою. До місця події викликали співробітників поліції.

"Протистояння тривало майже чотири години. Через деякий час правоохоронцям усе-таки вдалося потрапити на територію зазначеного двору. Під час огляду будинку та присадибної території в одному з приміщень було виявлено пакувальний поліетиленовий матеріал чорного кольору, який, імовірно, використовували для обгортання ящиків із тютюновими виробами, також були виявлені місця відпочинку для великих груп людей і інші ознаки можливого сприяння незаконній діяльності.

За будинком розташований паркан, на якому були сліди недавніх поспішних дій. Можливо, під час блокування місцевими жителями представників Держприкордонслужби України та поліції незаконні предмети були переміщені на сусідню приватну територію, доступу до якої у правоохоронців не було", - сказано в повідомленні.

У дворі також виявили мікроавтобус і два легкові автомобілі з іноземною реєстрацією. Про затримання не повідомляють, вказано лише, що перевірка триває

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення