Закарпатські спортсмени вибороли золото на Чемпіонаті України з волейболу на снігу (фото, відео)

Закарпатські спортсмени вибороли золото на Чемпіонаті України з волейболу на снігу в Буковелі.

Волейбол на снігу - вид спорту, який з кожним роком здобуває все більшу популярність серед спортсменів і вболівальників - продемонстрував свою динаміку та емоційність під час чемпіонату України-2024, що нещодавно відбувся у мальовничому куточку Карпат – в Буковелі.

У чоловічій категорії перемогу святкувала команда Скукіс/Яковлев/Піпта/Феньо, представляючи регіони Свалява, Королево, Кам’яниця та Ужгород, що є значним досягненням для Закарпаття. На другому місці розмістилася команда з Ужгорода - Казаков/Курко/Луговий, а бронзу забрали Молодій/Павлик/Маркін/Турченяк з Івано-Франківська та Надвірної.

Серед жіночих команд лідерство взяла команда Пивовар/Загрубська/Кучерява з Хмельницького, залишивши за собою друге місце в команді Говоші/Федорці/Шпаківська/Попінчак з Мукачева. Третє місце заслужено отримала команда Скукіс/Терів/Бутко/Шатан з Ужгорода.

Волейбол на снігу, будучи одним із наймолодших зимових видів спорту, вже встиг зарекомендувати себе як видовищна та захоплива гра. Він дарує можливість спортсменам продовжувати улюблене заняття навіть у зимовий період, а глядачам - насолоджуватися захопливими поєдинками на свіжому повітрі.

Допомагав у проведенні турніру президент федерації ФВУ Мельник Михайло, віце-президент Андрій Лопушанський, Федерація біатлону України.

...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення