Закарпатця, який продавав у Європу на органи малюків, випустили на волю: шокуючі подробиці

 УНИАН

Закарпатець Денис Вароді, якого підозрюють у торгівлі дітьми, вніс заставу і вийшов з-під арешту. Про це повідомив його адвокат Олександр Семанцо.

"Учора мій підзахисний вніс заставу у розмірі 1 млн 6 тис. 500 грн і вийшов із СІЗО. Більше коментувати нічого не можу, оскільки ще не ознайомився з матеріалами справи – не дійшли руки", - сказав адвокат.

У прокуратурі Закарпатської області зазначили, що суддя Ужгородського міжрайонного суду Наталія Шумило призначила підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу у розмірі понад 1 млн грн попри те, що прокуратура клопотала про 3 млн грн.

Як повідомила прес-секретар Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк, на це рішення вже подали апеляцію. Судове засідання має відбутися найближчим часом.

Наприкінці червня на Закарпатті затримали чоловіка, який намагався вивезти за кордон 11-місячного хлопчика, щоб там продати його в одній з країн ЄС за 25 тисяч доларів. З цієї суми зловмисник запропонував матері дитини – жительці Житомира – 5 тисяч доларів.

Відомо, що затриманий мав досвід роботи в освітніх закладах. Він підшуковував жінок, які перебувають у скрутному матеріальному становищі, та схиляв їх до продажу дітей. Житомирянка здогадалась про наміри чоловіка, тому одразу погодилася співпрацювати з правоохоронцями.

Більше читайте у публікації: "На кордоні затримали чоловіка, який продавав у Європу на органи малюків (фото)".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення