Закарпатцю оголосили підозру через погрози вбивством священику

За фактом погрози вбивством священику на Закарпатті у поліції розпочато слідство, про підозру під час розслідування цієї справи оголошено місцевому жителю. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Повідомлення від жителя села Росішка про те, що сусід погрожує йому та його родині фізичною розправою та вбивством, поліція отримала 16 листопада.

"Як з'ясували працівники поліції, на ґрунті неприязних відносин, раніше судимий мешканець Росішки вдома, за місцем проживання сільського священнослужителя, розпочав з ним сварку, в ході якої погрожував чоловіку розправою", - повідомили у поліції.

За вказаним фактом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.2 ст.129 (Погроза вбивством, вчинена з мотивів релігійної нетерпимості) Кримінального кодексу України.

"Правоохоронці Рахівського відділення поліції повідомили про підозру 41–річному жителю села Росішка, який погрожував вбивством та фізичною розправою своєму сусідові – священнослужителю. У справі триває розслідування", - вказали у поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення