Закопали тіло у сараї та планували забетонувати: на Житомирщині судитимуть жорстоких вбивць

У Житомирській області до суду скеровано справу щодо жорстоких вбивць, які через 1830 грн вбили людину. Про це повідомила пресслужба місцевої прокуратури.

Вбивство скоєно 7 січня 2020 року у смт Нові Білокоровичі Олевського району, 33-річним місцевим жителем спільно із його гостем, 26-річним жителем Рівненської області.

За даними слідства, того дня обвинувачені випивали, коли прийшов місцевий житель. Чоловік запропонував придбати у нього українські монети минулих років та медалі Другої світової війни. Один з фігурантів справи погодився їх придбати.

Проте між господарем та продавцем виник раптовий конфлікт, у ході якого господар напав на чоловіка із металевим предметом та жорстоко з ним розправився, заволодівши грошима на суму 1830 грн. У подальшому тіло перенесли у сарай і закопали. Щоб остаточно приховати сліди злочину, злодії купили у місцевому магазині п’ять мішків цементу та підготували усе необхідне, щоб забетонувати місце, де закопали потерпілого.

Злочинцям загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення з конфіскацією майна.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення