Закривавленого чоловіка з простреленою головою знайшли в Миколаєві

 СЕГОДНЯ

Потерпілий в несвідомому стані лежав на дорозі; його госпіталізували до медичного закладу

Сьогодні вночі в Миколаєві біля будинку №1 на вулиці Проектній водій вантажівки виявив закривавленого чоловіка у віці 30-35 років, який лежав на дорозі в несвідомому стані.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області.

"Оглянувши місце події, поліцейські знайшли стріляні гільзи, імовірно, від травматичної зброї. Бригадою швидкої медичної допомоги потерпілий у важкому стані з діагнозом "Вогнепальна поранення голови" був доставлений до медичного закладу", – зазначають правоохоронці.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.15 КК України ч.1 ст.115 КК України "Умисне вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці звертаються до громадян, які стали свідками вказаної події, або володіють інформацією, корисною для слідства, повідомити до Заводського відділ поліції за адресою: м.Миколаїв, вул. Біла, 44, або за телефонами (0512) 34-11-98, 53-13-31.

Нагадаємо, в Одесі 22 листопада, біля будівлі обласної поліції, виявили закривавленого бездомного, який втратив свідомість. Лікарі оглянули потерпілого. На його обличчі були ознаки побиття. Постраждалого доставили в Одеську міську клінічну лікарню.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення