Закупи народних обранців: будинки, авто і сумка зі шкіри крокодила

 СЕГОДНЯ

Заступник голови КМДА Ганна Старостенко – єдина жінка серед керівництва мерії - придбала нове авто "Вольво" XC60. Згідно з даними Єдиного держреєстру декларацій, вартість позашляховика – 1 362 784 грн. Раніше вона їздила на автомобілі Ford Kuga Trend 2010 року. Ймовірно, чиновниця його продала, оскільки в Реєстрі також зазначено, що Старостенко отримала дохід від відчуження рухомого майна в розмірі 336 тис. грн.

Опубліковані вчора на сайті НАПК повідомлення і про інші зміни майнового стану чиновниці. Старостенко отримала допомогу у зв'язку з вагітністю та пологами в розмірі 114 983 грн (недавно у Анни Вікторівни народилася друга дитина), а також "гонорари та інші виплати" в розмірі 874 256 грн.

Нагадаємо, в її декларації за 2016 рік як доходів була вказана лише зарплата – 344 тис. грн.

Задекларував у вересні дохід від відчуження майна в розмірі 1,48 млн грн і заступник мера Микола Поворозник. А влітку "поповнення" відбулося у Олександра Спасибка. Він отримав в подарунок від сина 1,3 млн грн. Трохи раніше він придбав дачний будиночок площею 247 "квадратів" за 2,6 млн і дві земельні ділянки площею 993 і 1000 кв. м в Обухівському районі за 394 тис. грн і 395 тис. грн. Правда, один з них Спасибко купив у своєї ж дружини (так само, як і будинок).

Вчора у мера з'явився ще один заступник з питань транспорту. Ним став 32-річний уродженець Харкова Дмитро Давтян. Раніше він був першим заступником голови Запорізької ОДА. У його декларації значаться мільйони готівки, автомобілі Mercedes і Porsche, кілька годинників Rolex, старовинні ікони, а у дружини є сумка зі шкіри крокодила.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення