Залишила хрестик вдома, босоніж пішла з дому: у Дніпрі втопилася через звільнення на роботі співробітниця бібліотеки (фото)

У Дніпрі у воді на Монастирському острові знайшли мертвою 49-річну Марію Самойлову, яка 27 жовтня босоніж та легко одягнена вийшла зі свого будинку на вулиці Флотській та зникла. Тіло жінки виявили 29 жовтня. Про це повідомляє Telegram-канал "Днепр Сейчас".

У коментарях під публікацією дівчина на ім’я Анна, яка представилась похресницею покійної, розповіла, що саме призвело до трагедії.

"Моя хрещена працювала в бібліотеці на вулиці Робочій разом із моєю мамою. У неї нікого не було з близьких родичів. 28-го числа бібліотеку розформували і мою маму та Машу звільнили. Це на нервовому ґрунті сталося від безвиході. Ми просто не очікували, що так станеться. 29 жовтня мали везти її до лікарні на обстеження, але не встигли", - повідомила Анна.

Дівчина також розповіла, що у будинку Марії Самойлової на столі знайшли молитви, хрестик.

"Вона його ніколи не знімала. І за кілька днів вона дзвонила всім, кого знала, і просила вибачення", - розповіла похресниця самогубці.

...

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення