Залишилось троє дітей: на Вінниччині через байдужість лікарів померла молода українка (фото)

У Вінниці після подвійного серцевого нападу померла жінка. Відомо, що в кардіоцентрі, куди її доставила швидка, лікарі відмовили у шпиталізації. Про це повідомив брат жінки Богдан Греля у Facebook.

"В моєї сестри стався серцевий напад. Швидка привезла її в кардіоцентр. Де її відмовилися приймати і відправили додому, мотивуючи це тим, що з таким діагнозом живуть. Коли сестра приїхала додому приступ повторився. Швидка, яка приїхала, вже її не врятувала. В сестри залишилося троє маленьких дітей. Найстаршому 3 роки. Як з цим жити, хто працює в медицині, на кого надіятися?... Я втратив людину, яка найкраще мене розуміла і найбільше любила!", – написав брат померлої.

15 червня, прокуратура Вінницької області повідомила, що за фактом смерті молодої жінки, матері трьох малолітніх дітей, розпочали досудове розслідування. Відкрили два кримінальні провадження.

"Як встановлено досудовим розслідуванням, 12 червня 2020 близько 17.50 в селі Агрономічне, померла жінка 1991 року народження. За вказаним фактом внесено до ЄРДР та розпочато досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України. Для встановлення причини смерті по справі призначено судово-медичну експертизу", — йдеться у повідомленні прокуратури.

Нині у медзакладі проводять розслідування та чекають результатів судово-медичної експертизи. У жінки залишилися троє дітей. Сини віком 3, 2 роки та 2 місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення