Залишилося двоє: несподівані подробиці про вбивство ватажка бойовиків

 СЕГОДНЯ

Убитий в Луганську начальник "Народної міліції ЛНР" Олег Анащенко був однією з найбільш впливових і вагомих фігур в ієрархії проросійських терористів на сході України. Про це розповів у своєму Facebook журналіст Юрій Бутусов. За його словами, Анащенка ліквідували "свої".

"За своїм впливом серед силовиків "ЛНР" в даний час з Анащенко змагався тільки начальник "Міністерства державної безпеки ЛНР" Леонід Пасічник. За участю Пасічника відбувалися всі резонансні ліквідації бойовиків в "ЛНР", які здійснюють російські спецслужби силами найманців, таких як ПВК " Вагнер , – зазначив Бутусов.

За його словами, тепер в керівництві "ЛНР" залишилося тільки дві самостійних фігури, що мають самостійні контакти з російськими "кураторами" – це Плотницкий і Пасічник.

"І щось підказує, що розбирання бандитів в Луганську триватимуть, поки хтось із них не добереться до свого суперника", – підкреслив журналіст. Анащенко міг бути одним з найбільш ймовірних кандидатів для заміщення Плотницького, але "вже не стане", додав Бутусов.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення