Залізнична катастрофа в Іспанії: Постраждали іноземці

 Depo

Серед постраждалих в залізничній катастрофі в Іспанії є іноземні громадяни

Про це заявив радник з охорони здоров'я уряду Галісії Хесус Васкес Альмуінья в інтерв'ю телеканалу 24 Horas

"Більшість постраждалих - іспанці і португальці, але є і громадяни інших країн, в тому числі Чилі, Аргентини, США", - заявив він.

Крім того, за даними іспанського телебачення, серед пасажирів були британці, корейці, італійці.

За попередніми даними, в катастрофі загинули чотири людини. Однак голова уряду Галісії Альберто Нуньєс Фейхоо не виключив, що може бути п'ятий загиблий.

"Може бути п'ята жертва, але її поки не знайшли", - заявив він.

Серед загиблих - машиніст поїзда, португалець за національністю, і контролер (іспанець). 47 людей поранено, вони доставлені в лікарні, одинадцять з них вже виписані.

Нагадаємо, аварія сталася вранці поряд зі станцією в муніципалітеті О-Порріньйо в Галісії, недалеко від кордону з Португалією. Три вагони зійшли з рейок, перший перекинувся. Більшій частині пасажирів вдалося вибратися з вагонів. У поїзді, який належить португальській компанії Comboios Portugal і йшов з Віго в португальське місто Порту, перебували 65 людей - 63 пасажирп, машиніст і контролер.

Причини інциденту поки не встановлені. Спочатку висувалася версія, що поїзд зійшов з рейок після того, як не зміг вийти з повороту в районі моста. Однак пізніше заявили, що на цій ділянці хороша видимість. Після того, як поїзд зійшов з рейок, він врізався в опору ліній електропередачі. Аварія сталася за 200 метрів до станції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення