Замах на життя ректора: в тернопільській поліції назвали перші версії

 СЕГОДНЯ

Стали відомі перші версії замаху на життя ректора Тернопільського національного економічного університету Андрія Крисоватого та його дружини. Резонансну подію прокоментував начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол. За його словами, вибуховий пристрій був наповнений металевими складовими (цвяхи і дроти) і детонував тоді, коли потерпілий його підняв. також відомо, що бомбу невідомі залишили пізно вночі біля воріт будинку.

"Вміст саморобного вибухового пристрою був направлений на те, щоб нанести постраждалим тяжкі тілесні ушкодження, а то і призвести до смерті. Ще одна підстава – записка, яка була прикріплена до вибухового пристрою, де були слова "memento mori" (пам'ятай про смерть)", – додають у поліції.

Також поліцейські попереджають жителів області про небезпеку, яку можуть нести невідомі сторонні предмети.

"Прошу бути вкрай обережними при виявленні невідомих предметів. Ні в якому разі не потрібно чіпати їх, перевертати, піднімати, відкривати. Відразу ж телефонуйте на 102", – закликав Олександр Богомол.

Нагадаємо, в селі Петриків, що за п'ять кілометрів від Тернополя, сьогодні, 4 вересня, у дворі приватного будинку стався вибух.

В результаті вибуху постраждав ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий і його дружина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення