Зґвалтував та утримував: У Нікополі "роботодавець" намагався вбити 22-річну дівчину

Під приводом працевлаштування зловмисник заманив 22-річну потерпілу в орендовану квартиру, де зґвалтував, незаконно утримував, а потім намагався вбити. Дівчину врятував випадковий перехожий, наразі її життю нічого не загрожує. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області.

В ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що мешканка м. Покров розмістила оголошення в інтернеті про пошук роботи. У відповідь невідомий чоловік зателефонував їй та запропонував роботу по догляду за дитиною, після чого запросив на співбесіду до міста Нікополя.

14 січня дівчина приїхала на співбесіду і прийшла за вказаною адресою. Опинившись у квартирі, чоловік зачинив двері, зв’язав дівчині руки та заклеїв рота. Поліцейські встановили, що зловмисник зґвалтував жертву та утримував дівчину силоміць у квартирі до наступного дня. 15 січня вранці він вивів її з квартири, провів до гаражів і намагався задушити. Випадковий перехожий, який вигулював собаку, завадив йому завершити злочин. Злочинець втік, але вже через декілька годин був затриманий працівниками поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення