Запорізькі копи за перевантаження виписали водієві фури в 13,5 тисяч євро штрафу

 СЕГОДНЯ

Вантажівка рухалася дорогами Запорізької області з вагою близько 60 тонн, і водієві виписали штраф на суму в 14 тисяч євро. Про це повідомили в Управлінні Укртрансбезпеки області.

Так, на трасі "Харків-Сімферополь" контролери зупинили фуру, яка перевозила вантаж маршрутом Краматорськ-Херсон. У великовантажівці були значно перевищені допустимі вагові параметри. Як показало зважування, маса вантажівки становила 58,84 тонни при допустимих 40 тоннах.

За проїзд по дорогах загального користування з таким перевантаженням перевізнику виписали штраф на суму 13572,00 євро, а також склали акт перевірки дотримання вимог законодавства під час перевезення вантажів.

Нагадаємо, влітку на території України діють обмеження руху вантажних автомобілів загальною масою понад 24 тонни в спекотні дні літнього періоду (при температурі 28 і більше градусів). Таку заборону ввели для того, щоб не руйнувалося дорожнє покриття.

Нагадаємо, раніше в Одесі виписали рекордний штраф в 3 млн гривень власниці машини на литовських номерах: вона не провела розмитнення Cadillac Escalade 2007 року. Суд визнав, що жінка ухилялася від сплати митних платежів і зобов'язав заплатити 300% від суми, яку вона повинна була заплатити на митниці. Зараз одеситка намагається оскаржити рішення суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення