Запорізькі правоохоронці затримали підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 23-річної дівчини

 УНН

Сьогодні вранці правоохоронці у Запоріжжі влаштували засідку та затримали обгрунтовано підозрюваного у вбивстві та зґвалтуванні 23-річної дівчини. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Запорізькій області

Вчора о 00.25 до Запорізького відділення поліції Дніпровського відділу ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення по телефону від 51-річного мешканця села Лежино. Чоловік повідомив, що 13 грудня його донька 1993 р. н., поверталась від бабусі з села Новостепнянськ. Приблизно о 20 годині вона, не дочекавшись автобусу, сіла у автомобіль. Приблизно о 21.30 дівчина зателефонувала батькові та повідомила, що знаходиться поблизу цвинтаря в селі Лежино та прохала врятувати її. Коли батько туди приїхав доньки не було. Пізніше вона телефонувала та казала, що знаходиться у якійсь лісосмузі. Потім зв'язок з нею зник.

На місце події виїхала слідчо – оперативна група та керівники відділення поліції. Оперативники почали відпрацьовувати територію і знайшли очевидця, який повідомив, що дівчину підібрала дев'ятка "ВАЗ" світлого кольору. Працівники кримінальної поліції встановили коло осіб, які мають схожі автівки.

Відпрацювавши отриману інформацію поліцейські вийшли на раніше неодноразово засудженого мешканця Оріхівського району 1981 р. н.. Під час санкціонованого обшуку у гаражі останнього було виявлено схожий за описом автомобіль зі слідами крові у салоні та багажнику. На території цвинтаря також були знайдені речові докази, які належали як зловмиснику, так і потерпілій.

Рано вранці 15 грудня зловмисник потрапив у засідку, яку влаштували працівники кримінальної поліції. Зловмисник вказав оперативникам місцезнаходження тіла, де його і виявили громадські активісти, які допомагали правоохоронцям.

Розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. За скоєне на нього чекає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення