Заради 300 гривень: молодик жорстоко побив літню жінку (фото)

Поліцейські затримали підозрюваного, який побив 95-річну жінку та відібрав її останні заощадження. Про це повідомляє пресслужба МВС.

До поліції звернулась 26-річна киянка з повідомленням про те, що три дні тому близько четвертої години ранку на її літню бабусю, яка мешкає на території Копайгородської територіальної громади, напав невідомий. Він постукав до бабусі, а коли вона відчинила двері, схопив її за шию, почав бити та душити, погрожував розправитися ножем, вимагаючи гроші. Безпомічна жінка віддала йому останні 300 гривень.

Поліцейські встановили особу нападника. Ним виявися 27-річний мешканець цього ж села. Оперативники з’ясували, що після вчинення злочину він поїхав на Харківщину.

Слідчі заочно повідомили правопорушнику про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 ККУ (розбій), та звернулись з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу - взяття під варту, яке суд задовільнив.

24 березня у м. Первомайський на території одного з приватних підприємств, де зловмисник працевлаштувався трактористом, його затримали бійці вінницького КОРДу. У вчиненому зловмисник зізнався.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення