Зарізали батька: спростована ключова версія сестер-вбивць з Москви

 Обозреватель

Слідство не має в своєму розпорядженні об'єктивними даними, які доводили б версію сестер Хачатурян про сексуальні домагання з боку вбитого ними 57-річного батька.

"На даний момент у слідства, крім показань самих обвинувачених, а також слів однокласниць, яким сестри незадовго до злочину розповідали про домагання з боку батька, немає доказів цієї версії", - розповіло джерело, близьке до слідства

За його словами, "підтвердження або спростування цих показань має відіграти ключову роль в кваліфікації дій дівчат". "Можливо, ця історія знадобилася для того, щоб пояснити мотиви вбивства і якось виправдати свої дії", - зазначив співрозмовник агентства

За його даними, проведене медичне обстеження сестер не виявило слідів сексуального насильства

Джерело вважає, що більш-менш достовірну відповідь на питання про можливе сексуальне насильство з боку батьків може дати психолого-психіатрична експертиза, яка буде найближчим часом проведена щодо обвинувачених.

Як повідомлялося, 29 липня в Москві три сестри 17, 18 і 19 років завдали своєму батькові Михайлу Хачатуряну більше 30 ударів ножем в області шиї і грудей.

Вони атакували його, коли він спав у своєму кріслі-качалці. Намагаючись врятуватися, Хачатурян дійшов до сходової клітки, де і помер. Пізніше в мережі з'явилося відео з камер спостереження в під'їзді.

За словами знайомих дівчат, убитий фактично тримав сестер в ув'язненні, регулярно бив, а також сексуально домагався.

2 серпня Останкінський суд Москви заарештував сестер Хачатурян терміном до 28 вересня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення