Зарізав товариша і намагався вбити його матір: у Кривому Розі сталося жахливе вбивство

У Кривому Розі поліцейські затримали місцевого мешканця, причетного до вбивства чоловіка та поранення літньої жінки. Під час конфлікту підозрюваний завдав ножові поранення потерпілому та його матері. Про це повідомляють "Надзвичайні новини", посилаючись на місцеву поліцію.

Так, 4 жовтня до поліції надійшло повідомлення про вбивство в одному із будинків, розташованому на території Інгулецького району. Правоохоронці прибувши на місце події виявили 35-річного померлого чоловіка та жінку з ножовими пораненнями.

В ході проведених заходів поліцейські встановили обставини злочину та затримали зловмисника причетного до вбивства чоловіка. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець.

Як з’ясувалося, чоловік завітав в гості до свого знайомого, при спільному розпиті спиртних напоїв між ними виник конфлікт. В ході з’ясування стосунків підозрюваний ножем наніс удари померлому та його 59-річній матері, після чого втік з місця скоєння злочину. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Триває слідство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення