Засипало шаром ґрунту заввишки 2 метри: з'явилося відео рятувальної операції чоловіка у Дніпрі

У четвер 27-го травня о 21:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що під час проведення земельних робіт по проведенню водопроводу виник обвал, внаслідок чого чоловік впав до ями глибиною 7 метрів та його засипало ґрунтом, орієнтовно 2 метри. Подія трапилась на вулиці Каштанова на території гаражного кооперативу «Салют» Індустріального району міста Дніпро. Про це повідомляє ДСНС.

За викликом направлено відділення 3-ої, 18-ої державних пожежно-рятувальної частин 8-го державного пожежно-рятувального загону та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

О 02:07 28-го травня особовим складом за допомогою спеціального обладнання чоловіка 1966 року народження звільнено з-під ґрунту, піднято на поверхню та передано працівникам екстреної медичної допомоги для госпіталізації. Постраждалого госпіталізовано до Дніпровської міської клінічної лікарні № 6.

До рятувальних робіт залучено 16 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення