Застарілий флот: як американці сміються над “міццю” Росії

На думку військових з США сила Росії обмежується межами Криму

Поява російського розвідувального корабля “Віктор Леонов” біля берегів США стало свідченням слабкості Росії, заявили американські військові, повідомляє Newsader.

На їхню думку, росіяни показали глибоко застаріле обладнання шпигунського судна, яке не в силах виконати своє головне завдання, пов’язану з перехопленням інформації, що курсує в рамках військових об’єктів Америки.

Застаріла технологія, на судні, в кращому випадку здатна прослухати лише радіоканали типу “судно-судно” і “судно-берег”, а також комерційні радіопередачі на кшталт музичної радіохвилі.

Американські морські розвідники, періодично відвідують міжнародні води біля російських баз, мають передові можливостями, значно переважати російську аналоги минулого покоління, вказали в оборонних колах США.

Дана ситуація відображає загальний військово-технологічний розрив між державами, який дає американській стороні підстави вважати, що Росія не здатна кинути реальний військовий виклик Сполученим Штатам.

«Путін дійсно становить загрозу для своїх сусідів, проте за межами Криму і України Росія лише пристосовується і грає роль наздоганяючого» – сказав старший офіцер американської розвідки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення