Заставу в 5 млн грн за мера Вишгорода внесуть сьогодні, - голова РДА

Заставу в сумі 5 млн грн за взятого під варту мера Вишгорода Київської обл. Олексія Момота внесуть сьогодні. Про це повідомив керівник Вишгородської райдержадміністрації Олександр Горган, передає "УНН".

Крім того, за словами голови РДА, затриманого мера не усували від виконуваних обов'язків. Він залишається на своїй посаді і може приступити до виконання своєї роботи.

Раніше повідомлялося, що Печерський районний суд Києва обрав міському голові Вишгорода Київської обл. Олексію Момоту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з можливістю внесення застави у розмірі 5 млн грн.

Нагадаємо, працівниками прокуратури Київської області спільно з працівниками Головного управління СБУ в місті Києві та Київській області затримано мера Вишгорода Олексія Момота, який разом із чотирма спільниками вимагав від представника будівельної фірми неправомірну вигоду в сумі 300 тис. дол., а також приміщення площею 4 тис. кв. м в новобудові.

Сам Момот вважає справу проти нього політичним замовленням та стверджує, що його затримали не під час отримання хабара, а на прийомі громадян у міськраді Вишгорода. Також мер заявив, що опубліковані правоохоронцями фото грошових купюр, нібито отриманих ним як хабар, було зроблено не в його робочому кабінеті, а в Києві

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення