Застрелив і підпалив: подробиці загибелі адвоката і його дружини на Прикарпатті

 СЕГОДНЯ

Стали відомі подробиці трагедії у місті Коломия, що на Прикарпатті. Відомо, що у будинку, де виникла пожежа, були виявлені тіла чоловіка і жінки з вогнепальними пораненнями.

"У понеділок, 27 травня о 19:56 до рятувальників і поліції надійшло повідомлення про пожежу житловому будинку в Коломиї. Під час ліквідації пожежі на другому поверсі будівлі рятувальники виявили тіло жінки, а на першому – тіло чоловіка. У обох виявлені вогнепальне поранення грудної клітини", – повідомляють в поліції.

Правоохоронці встановили, що загинуло подружжя з Коломиї: 56-річна жінка і 54-річний чоловік. Біля чоловіка знайшли обріз мисливської гладкоствольної рушниці і газовий пістолет. Встановлено, що між подружжям виникла сварка, в ході якої чоловік заполдіяв смерть дружині, вистріливши в неї з рушниці. В результаті отриманого вогнепального поранення жінка померла на місці. Далі чоловік підпалив одну з кімнат будинку і покінчив життя самогубством – застрелився. У будинку поліцейські виявили і вилучили передсмертну записку, в якій людина просить вибачення у рідних за скоєне.

За фактами умисного вбивства та незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження.

Раніше повідомлялося, що відомого місцевого мецената і адвоката Михайла Петріва з дружиною знайшли мертвими, а їхній будинок на вулиці Пушкіна, підпалили.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення