Заступник міністра у деталях розповів, як скоїв ДТП

 Канал 112

Заступник міністра у справах молоді і спорту України Ярослав Войтович прокоментував ДТП зі своєю участю, яка сталася у Рівненській області.

"Я їхав на безпечній швидкості лівою смугою автомагістралі, не порушуючи ПДР. Як тільки освітлені ділянки закінчилися, скинув швидкість. Враховуючи погане оснащення нерегульованого пішохідного переходу і абсолютну відсутність освітлення, не мав можливості вчасно ідентифікувати його", - розповів міністр.

За його словами, момент зіткнення з пішоходом був раптовим, що свідчить про те, що пішохід вибіг на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки. Він також додав, що має намір допомогти постраждалій, але своєї прямої провини у трагедії не бачить.

Нагадаємо, що 23 січня в Корецькому районі Рівненської області сталася дорожня аварія за участю заступника міністра молоді і спорту України. Правоохоронці з'ясували, що на 261 кілометрі автомобільної траси "Київ-Чоп" урядовець за кермом авто Toyota Camry наїхав на жінку на неосвітленому пішохідному переході.

Постраждала виявилася 61-річною мешканкою села Старий Корець. Вона отримала закритий перелом лівого ліктьового суглоба і перелом ребер і була доставлена в районну лікарню. Заступник міністра, його дружина і двоє дітей, які перебували в салоні авто, за медичною допомогою не зверталися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення