Заступницею міністра енергетики стала 27-річна красуня (фото)

Кабінет Міністрів України призначив заступником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань європейської інтеграції 27-річну Наталію Бойко. Про це повідомили у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України, йдеться на сайті видання "Україна молода"

 Наталя Бойко

«Напрямок, який буде вести Наталія – це євроінтеграція, відповідно всі вимоги щодо Третього енергопакету, щодо асоціації з Євросоюзом, а також співпраця з міжнародними партнерами – ЄБРР, Світовим банком, донорами», – сказав представник відомства

Також, за його словами, Бойко буде займатися енергетичною стратегією Міненерго.

Зазначимо, що пропозиція обійняти посаду заступника міністра з питань євроінтеграції Наталії Бойко надійшла від голови Міненерго Ігоря Насалика

Про молоду заступницю міністра відомо, що донедавна пані Бойко була менеджером реформи енергетики в проектному офісі Національної ради реформ, під головуванням Президента України.

Згідно електронної декларації новопризначеної заступниці міністра за 2016 рік, в її власності є квартира у Львові площею 139,4 кв.м та гараж. Також вона володіє п’ятою частиною ще однієї квартири і підвалом у Львові, але мешкає у Києві.

Житло у столиці площею 66 кв.м їй безкоштовно надає громадянин Андрій Оленюк. Із дорогоцінностей дівчина задекларувала лише обручку Tiffany & Co, яку згідно декларації отримала у новорічну ніч, 31 грудня 2016 року. У ці ж дні Наталія Бойко придбала позашляховик Toyota C-HR за 747 тис. 939 грн.

Вона також задекларувала близько 1 млн. грн. грошових накопичень у різних валютах.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення