Затятий кримінальник з промовистими наколками побив знайомого милицями і пляшкою по голові

На Старокостянтинівщині поліцейські затримали чоловіка, який побив свого знайомого. Правопорушником виявився неодноразово засуджений 52-річний житель Херсонської області. Про це повідомили у Хмельницькому районному управлінні поліції.

Подія сталася 11 червня близько 23:00 години у селі Губча. Під час застілля між чоловіками спалахнула сварка. У ході конфлікту підозрюваний схопив милиці потерпілого і побив його ними. Після чого зловмисник вдарив 61-річного чоловіка ще й пляшкою по голові. Почувши крики, місцева жителька на місце події викликала швидку та поліцію.

Унаслідок побиття 61-річний чоловік отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований. Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

"Чоловік уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. До того ж стосовно нього наразі у суді на розгляді уже перебуває кримінальне провадження, теж за нанесення тілесних ушкоджень", - зазначили у поліції.

Слідчі оголосили затриманому підозру за ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення