Затовкли до машини, вивезли в ліс та жорстоко побили: на Харківщині четверо бандитів викрали бізнесмена

У Харкові повідомили про підозру 4 чоловікам, які викрали місцевого бізнесмена та вивезли його в ліс, де катували чоловіка та вимагали гроші.

Досудовим розслідуванням встановлено, що близько 21 години 39-річний потерпілий припаркував власний автомобіль «Audi Q7» біля будинку, розташованого по вул. Лисаветинська, та направився у бік під’їзду. У цей момент на нього напали троє чоловіків, які почали бити його в обличчя. Обшукавши потерпілого та відчинивши авто, троє нападників заштовхнули потерпілого всередину та сіли в автомобіль. Погрожуючи потерпілому та вимагаючи у нього грошові кошти, чоловіки доїхали до лісосмуги біля смт Хорошево, де продовжили бити його.

Також на місце події на автомобілі «Mitsubishi» приїхав спільник нападників. Троє його «колег» забрали у потерпілого ключі від квартири, пристібнули його за допомогою стіжків до ручки автомобіля та поїхали з лісу. Четвертий спільник залишився стежити за потерпілим. У цей час на місце події приїхали правоохоронці.

Усіх чотирьох чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Ними виявилися 26-річний, 43-річний, 51-річний та 61-річний мешканці області. 14 лютого їм усім повідомлено про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжних заходів.

Досудове розслідування проводять слідчі відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції №1 ГУНП в Харківській області.

Підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення